Cacao Ceremonie

Een cacao ceremonie is eigenlijk een eeuwenoud ritueel dat wordt gezien als de ultieme hart-opener. Naast dat de rauwe cacao bomvol vitamines en mineralen zit, verhoogt het de doorbloeding. Het kan het lichaam helpen te helen en te ontgiften en het geeft je immuunsysteem een enorme boost.

Onze Sacred Cacao Ceremony is een helende ceremonie die je weer helpt verbinden met jouw intuïtie en het openen van jouw hart. Het kalmeert je hoofd, waardoor je gedachten naar de achtergrond verdwijnen, zodat je vanuit het hoofd in je hart kan landen. De ceremonie helpt je om weer in contact te komen met jouw innerlijke kracht en creativiteit. Daarnaast zorgt de rauwe cacao voor een gevoel van euforie en een heerlijke natural high.

Sisterhood Ceremonie

Een ceremonie is een eeuwenoud ritueel waarbij je terugkomt in je eigen essentie. In onze sisterhood ceremonies komen we als vrouwen samen in een cirkel om te delen, inspireren en elkaar te bekrachtigen.

Het samenkomen van vrouwen in een cirkel creëert een bijzondere verbondenheid en een veilige plek waarin we naar elkaar kunnen luisteren en waarin we elkaar kunnen steunen, inspireren en versterken.

Hou onze Instagram en agenda in de gaten voor nieuwe ceremonies.

Volle Maan Ceremonie

Rondom de volle maan organiseren wij geregeld een gezamenlijke meditatie op locatie. Hou onze Instagram en agenda in de gaten om up to date te blijven.